bg

Hoe maak ik Mouselinesaus ?

Mouseline saus en afgeleiden

 
  •  Neem een bokaal waar je soepmixer juist in past
     
  • De boter goed opwarmen
  • alle ingrediënten (ei,citroensap,water,p&z) eventjes mixen
    Nadien tijdens het mixen de WARME boter voorzichtig bijgieten

    smakelijk

    alternatieven :
  • Choron saus :  stukjes tomaat bij doen 
  • Dijonaisesaus :  op smaak brengen met mosterd
  • Béarnaise : + estragon 
                         
  • kruidensaus : allerhande mixen
  Ingrediënten 4PER pers
-------1 eierdooier
5 cl citroensap
5 cl water
goed p&z
200gr. goede boter----------------

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
1 Nacht genieten met Halfpension
  • Prijs arrangement voor 2 personen 
  • Welkomsdrankje en alle toeristische informatie 
  • Ontbijt met tal van streekspecialiteiten 
  • Bij reservatie in een kamer met Spabad dan worden badmantels & etherische oliëen voorzien
  • Marktmenu ( tapasplank met luxe visspecialiteiten,hoofdgerecht Vis ) Vlees op aanvraag